zaterdag 19 januari 2008

NMa let op duur bier, ook tijdens carnaval

Volgens de kranten hoeven we tijdens carnaval niet bang te zijn dat we teveel betalen voor ons biertje.

Kartelwaakhond NMa houdt alle prijsstijgingen in de gaten. Enkele bierbrouwers hebben deze week een verhoging van hun prijzen aangegeven omdat de grondstoffen duurder zijn geworden.

donderdag 17 januari 2008

Prijsverhoging bier

Cafébazen in het zuiden van Nederland zijn ontstemd over de prijsverhogingen die de grote bierbrouwerijen net voor carnaval willen doorvoeren. Ze zien zich genoodzaakt de prijs voor een pilsje met 10 cent te verhogen.

Biergigant Heineken geeft toe dat de bierprijzen licht worden verhoogd.

Hotel le Roi Maastricht

Hotel le Roi
Sint Maartenslaan 1-7
6221AV Maastricht

Mening van bezoekers
Super gezellig hotelletje met heerlijke Hastens bedden! Ons weekendje Maastricht was onvergetelijk en het Hotel had niets te klagen.
marlottevm, 14-01-2008, 16:37

Vermelding in Trompetter soms dubbelop en achterhaald

Zaoterdag 19 jannewarie 2008 galazitting Mosasaurussen op Fort Sint Pieter. Een keur aan artiesten zo.........De Trompetter vermeld dit heuglijke feit twee keer, zelfs naast elkaar op een pagina nog wel! Bovendien zijn de kaarten volgens de Trompetter van 16 januari j.l. vanaf 1 december in de voorverkoop verkrijgbaar!...

Maar eerlijk is eerlijk, het carnavalsnieuws in de Trompetter is wel meer dan de karige carnavalsvermeldingen in de Maaspost! En dan mag je best eens een foutje maken en een vermelding dubbel plaatsen.