donderdag 29 november 2007

Gerd Leers herbenoemd als burgemeester van Maastricht

Maastricht - Burgemeester Gerd Leers van Maastricht is voor een periode van 6 jaar herbenoemd tot burgemeester. Dit heeft Koningin Beatrix gedaan op voordracht van minister Ter Horst van Binnenlandse Zaken. De herbenoeming is van kracht met ingang van 1 februari 2008.

Op die datum begint Leers aan zijn tweede ambtstermijn als burgemeester van Maastricht. Of hij de 6 jaar af zal maken is onzeker. Eerder dit jaar gaf Leers namelijk te kennen, graag een tweede termijn als burgemeester te willen aanvaarden, maar deze niet te zullen volmaken. In een brief aan Gouverneur Frissen maakte de burgemeester duidelijk dat hij wel graag nog enkele grote projecten wil afronden die voor de hele regio van groot belang zijn.

Voor de carnaval: De komende jaren heeft Jan Janssen, Sirremoniemeister bij de sleuteloverdracht in ieder geval een goede (tegen)partij aan Gerd.

cd presentatie Eric Ghelen

Cd presentatie op 1 december van Eric Ghelen is uitverkocht aldus John Thoma in zijn dinsdagavondprogramma op Falcon Radio 94.3 FM. Geen kaarten meer verkrijgbaar voor a.s. zaterdag.